O meni

Završila sam geografiju na PMF-u u Novom Sadu odsek turizmologija. Nikada se nisam bavila tim pozivom ali me je život uputio na mnoga putovanja. Takodje sam završila francusku akademiju za kozmetiku ” Aquatonale” gde sam se 2000 godine, prvi put susrela sa pojmom homeopatije i upoznavanjem fitoterapije.

2011 postajem praktičar “Kalifornijskih cvetnih esencija”. Za mene lično je bilo od velikog značaja što sam ostala duži niz godina kao saradnik u edukativnom centru psihološko savetovalište “Komunikacije” kao edukator za obuku praktičara kalifornijskih cvetnih esencija.

2016 pokrećem kuvaonice zdravije ishrane. Moje interesovanje za hranu je rezultiralo mojim sistemom zdravijeg načina ishrane zasnovanog na KTM-u i makrobiotici, na jedan pitak i lagan način. Za emisiju “Tako stoje stvari” snimila sam dosta priloga sa receptima u rubrici “Protezanje”.

2016 završavam NLP master.

2018 godine pokrećem svoj holistički centar “Dobro drvo”. Preko tela ( ventuzama,kineska tuina masaža i specijalnim tehnikama antisters i terapeutskih masaža) uz cvetne esencije, znanjem iz ishrane i joge postižu se odlični rezultati za fizičko-emocionalna stanja.

Unazad nekoliko godina se ozbiljnije bavim planinarenjem, visokogorstvom i planinskim trčanjem. Balans postižem dugogodišnjim praktikovanjem TM meditacije, sudaršankrie i slikanjem.

Altruistički nastrojena u svom dugogodišnjem radu sa ljudima, našla sam priliku da kao praktičar kalifornijskih i balkanskih cvetnih esencija na jedan nov način mogu da pomognem drugima. Upoznajući zanimljive ljude imala sam prilike za novim edukacijama koje su doprinele mom ličnom rastu i razvoju kao ličnosti. U zrelim godinama sam otpočela mnoge nove aktivnosti i smatram da dokle god dišemo treba da brinemo o svom telu, svom duhu i svojim bližnjima.

Vaša Svetla Negić