Ishrana

 

 

Koliko ste kreativni u kuvanju? Moguće je tradicionalna jela spremati na lakši i nov način. Tome vas uči Kuća srećnog stomaka.

 

 

 

Radionice zdrave ishrane zasnovane na godišnjem dobu, organu i namirnicama. Kako uz takav način ishrane možete dobiti srećan stomak.

 

 

 

Svi volimo sladak ukus. U Kući srećnog stomaka poslastice se jedu bez griže savesti. Sve je u dobrom kombinovanju i pravom izboru.

 

 

 

Kuvanje je inspirativno, budi maštu i kreativnost. U društvu je sve lakše i zabavnije.

 

 

Kako se uz kuvanje uklapaju cvetne esencije? Iris postiče kreativnost na svim poljima, kajsija nas dovodi u ravnotežu sa šećerima, kupina pomaže da sprovedemo ideje u akciju i povežemo vizionarske misli sa voljom.

 

 

Kuća srećnog stomaka

 

Šta je kuća srećnog stomaka? Koncept zdravijeg pripremanja hrane na bazi kineske tradicionalne medicine koja zastupa u kom se godišnjem dobu nalazimo, koji su nam organi najaktivniji u tom periodu i koju vrstu namirnica  treba da koristimo da nas podrži.

Zvuči komplikovano a da je jednostavno videćete kada dodjete na neku od “kuvaonica”, na kojima u trajanju od 4h ćete dobiti pisani materijal o temi kuvaonice, recepte i zajedničko pripremanje hrane koju svi zajedno u slast pojedemo.

 

Slatkiši koji se jedu bez griže savesti

Na kuvaonicama se prave slatkiši koji nas okrepljuju, podižu energiju i korisni su za naše zdravlje. Dakle prave se bez belog brašna, šećera i mleka. Pa od čega se onda prave? Od integralnih brašna (ili bez brašna), od svežeg ili suvog voća i drugih kvalitetnih sastojaka. Mogu biti pečeni ili sirovi. Male tajne možete otkriti na kuvaonicama prilikom pripremanja slatkiša.

 

 

 

Još videa možete naći na strani Video Galerija